Vi er godt i gang med håndballskole for AKS, men onsdag 18.10 kl. 18.00 starter vi med ordinær håndballskole for 1. og 2 klasse

Håndballskolen fortsetter fra der vi er nå , med mye lek og moro, men også litt tilvenning til spill på minibane. Som en del av håndballskolen, deltar vi også på loppetassen – håndballens herlige miniturnering for de små. Spill på minibane en halv dag, musikk, innmarsj, premier  og håndballmoro !

Loppetassen blir arrangert rundt i Stor-Oslo området og forhåpentligvis vil noen runder bli arrangert hjemme i Apalløkka.

Det er 4 runder, hvor det spilles en halv dag en av dagene:

Bronserunde 18 -19. November

Sølvrunde  13 -14. Januar

Gullrunde 10 – 11. Februar

Stjernerunde 17 – 18. Mars

Vi vil sette opp lag utifra hvor mange som melder seg på håndballskolen, men vi regner med å stille flere lag i hver årsklasse. Og det er ingen krav til ferdigheter -  dette skal kun være gøy!

Pris for å delta på håndballskolen er på 800,-, og den dekker da deltakelse for spiller på alle 4 rundene, treninger frem til våren, spillerforsikring og avgifter til klubb.

Påmelding ønsker vi å ha så fort som mulig og senest 10.10. Dette gjelder om du vil være med på første loppetassenrunde :-)

Påmelding sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med personalia om spiller og kontaktinfo foresatt.

PS! Ingen krav til ferdigheter eller at du har deltatt på håndballskole AKS

Svar på noen spørsmål:

Håndballskole AKS har sin siste trening tirsdag 17.10

Dersom det blir veldig stor interesse, vil vi jobbe for å få til en alternativ trening(muligens mandager)

 

Informasjonsbrev delt ut på håndballskole AKS

 

Kommende kamper

Les mer

 

Våre treningstider

Les mer

 

Media

Les mer

 

Våre samarbeidspartnere

Les mer

Fredrikstad Cup 2017 Foto: MK

 

 

Nyheter

email

Ammerud Håndball

Postboks 49 Grorud, 0905 Oslo

E-post: ammerud@ronhandball.no